OVERNATTING

Vi har i år to skoler som brukes til overnatting, Høyland ungdomsskole og Iglemyr skole. Skolene åpner kl 12.00 for registrering og innkvartering fredag 5. august. Skolene ligger i nær tilknytning til hverandre. Løpere og ledere vil bli innkvartert kretsvis på klasserom.


Informasjonssenter

Det vil bli et informasjonssenter på hver skole. Disse vil være døgnbemannet under hele arrangementet. Informasjonssenteret åpner kl. 16.00 torsdag 4. august på Høyland ungdomsskole for de med tidlig ankomst og kl 12.00 på Iglemyr skole fredag 5. august. Begge informasjonssenter stenger kl 10.00 onsdag 10. august.


Tidlig ankomst

Det er mulig å ankomme torsdag 4. august etter nærmere avtale. Dette avtales med ansvarlig for overnatting, Gunhild van Zanten Magnussen på e-post.

De som velger ankomst til Sandnes på torsdag, blir innlosjert på Høyland ungdomsskole. Det kan hende at de som ankommer torsdag må bytte overnattingssted på fredag og flytte over til Iglemyr. De som ankommer torsdag, sørger selv for bespisning.

Innsjekk og velkomstgave

Ved innsjekk i informasjonssenteret på skolene, får leder utdelt armbånd og velkomstgave til deltakerne. Armbåndet skal tas på og brukes under hele oppholdet. Dette viser at du deltar på HLOLL 2022, og det vises frem når man skal inn på skolene og på de sosiale arrangementene. I tillegg får alle deltakerne en velkomstgave som består av en gympose med innhold. Leder får en omvisning på skolen av informasjonsvaktene mens resten av kretsen venter ute. Deretter viser lederen deltakerne fra sin krets hvor de ulike rommene er plassert.

Fordeling av kretser på skolene vil skje etter påmeldingsfristen.

Parkering

Biler og busser kan parkere ved Høyland ungdomsskole.

Dusj og toaletter

På Høyland undomsskole er toalettene plassert i kjelleretasjen på nordbygget med inngang fra skoleplassen. Garderobene ligger i kjelleren under gymsalen.

På Iglemyr skole er det toaletter i hver etasje ved klasserommene. De som overnatter på Iglemyr skole bruker dusjanlegget som ligger i Austråtthallen, som ligger like ved skolen.

Kart over området

Kartet viser veien fra Høyland ungdomsskole til kjøpesenteret Maxi nede i sentrum av Sandnes. Grønn strek viser veien man må bruke inntil stafetten er over søndag.

Maxi finner du blant annet dagligvare, apotek og sportsbutikk.

Veien til Maxi på Google MAPs finner du her.